LAK rekrytoi

Liikkeenjohdon asiantuntijakeskus LAK on senioritason konsulteista koostuva organisaatio, joka on vuodesta 2008 lähtien palvellut PK-yrityksiä ja -yrittäjiä ympäri Suomen.

Osaamisprofiilimme on Suomessa ainutlaatuinen, sillä jokaisella LAK-konsultilla on koulutuksen lisäksi kattava, monivuotinen käytännön kokemus liike-elämän johto- ja/tai asiantuntijatehtävistä. Ammattitaitomme on käytännössä testattu ja tarjoamme asiakkaillemme konkreettisia ja käytännönläheisiä ratkaisuja – selkokielellä.

Asiakkaamme odottavat meiltä liiketoimintansa syvällistä ymmärtämistä ja ratkaisuja jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Etsimmekin nyt uusia ammattilaisia joukkoomme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työhön sekä myynti- ja yrittäjähenkisyyttä. Ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja halu sitoutua asiakasprojekteihin ovat niinikään tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme sinulta:

  • Vähintään 10 vuoden kokemusta liike-elämän johto- ja/tai asiantuntijatehtävistä
  • Syvällistä liiketoimintojen ymmärrystä
  • Suomen- ja englanninkielen sujuvaa taitoa

Aikaisempi konsultointikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä perehdytämme valitut henkilöt LAK-toimintamallimme mukaisesti. Arvostamme myös hyvää koulutusta ja kokemusta palveluliiketoiminnasta. Toimipaikkasi sijaitsee Suomessa.

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan osaamisverkoston senioritason ammattilaisia
  • Vahvan ja testatun toimintamallin
  • Modernit toimitilat Helsingin ytimessä

Jos koet uran liikkeenjohdon konsultoinnin parissa itsellesi sopivaksi ja kiinnostavaksi sekä haet uusia haasteita urallesi, hae mukaan täältä.

Hakuprosessi on käynnissä ja jatkoon valituille tullaan järjestämään infotilaisuus syyskuun aikana, jossa kerromme toiminnastamme tarkemmin.

Henkilökohtaisten haastattelujen jälkeen, LAK ry:n hallitus valitsee kandidaattien joukosta n. 10 konsulttia LAK Business School 2019 -koulutusohjelmaan. Koulutus tullaan järjestämään loka-marraskuussa 2019.

Odotamme hakemustasi 29.09.2019 mennessä.

Back to top