Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus

_MG_4958

Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus – LAK on eri alojen liikkeenjohdon asiantuntijoiden muodostama organisaatio, joka on osaamisprofiililtaan ainutlaatuinen Suomessa. Jokaisella LAK –konsultilla on alan koulutuksen lisäksi kattava, monivuotinen käytännön kokemus toimimisesta yritysmaailman asiantuntijana ja yritysjohtajana. Osaamisemme on testattu käytännössä, elävässä elämässä ja tarjoamme konkreettiset ja käytännönläheiset ratkaisut selkokielellä. Kokemus liike-elämästä, yritysmaailmasta ja erilaisista liiketoimintaympäristöistä takaavat sen, että ratkaisu löytyy eri tilanteisiin.

Yhteistyö Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskuksen kanssa antaa asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää hyväkseen yli 20 asiantuntijamme laaja-alaista kokemusta ja osaamista. Takaamme, että jokaiselle yritykselle löytyy oman alan ja oman ongelma-alueen asiantuntija ja ratkaisu.

Kotimaisen ja paikallisen yritystoiminnan osaaminen on vahvuutemme, jota läheinen yhteistyö kansainvälisen Institute for Independent Business –organisaation (IIB) kanssa vahvistaa. Koko verkoston osaaminen ja resurssit ovat asiakkaidemme käytettävissä kansainvälisissä projekteissa.